na vrh

Video interfoni za više korisnika

INTERFONI » Video interfoni za više korisnika

Vidi sve | Stranice:
Vidi sve | Stranice:

VIDEO INTERFONI, interfonski sistemi

Video interfoni tj video interfonski sistemi za više korisnika čine sisteme kojima se grubo dozvoljava pristup poznatim i nepoznatim licima. Sistemi koji su zastupljeni više godina.

Video interfoni ovakvog tipa koriste se uglavnom pri eksploataciji kod korisnika kao što višespratne kuće, stambene zgrade, poslovni objekti... Komunikacija se zasniva na razgovoru korisnika i posetioca uz propratnu sliku, gde se može uživo pratiti lice. Izvesni modeli mogu pružiti i snimanje na lokalnom monitoru kod korisnika, gde se čuvaju slike ili kratki video snimci.

MODUM je nova Commax linija ADRESIBILNIH audio/video interfona za kuće, firme, lokale, ordinacije, zgrade, stambene komplekse i sl. Instalacija se razvodi UTP kablom sa RJ-45 konektorima sa obe strane. Bez lemljenja, seckanja, spajanja, izolir-trake i uparivanja boja na žicama. Sistem podržava dodavanje klasičnih CCTV kamera, portira, čuvara... Uz odgovarajuće spratne distributere mogu se koristiti i Commax unutrašnje jedinice Fine-View serije.