na vrh

IP HD video nadzor uz mesečnu nadoknadu

KAMERE ZA VIDEO NADZOR » IP HD video nadzor uz mesečnu nadoknadu

VIDEO NADZOR, uz mesečnu pretplatu

IP HD video nadzor sa kamerama u rezoluciji od 1MP, predstavlja najnoviji vid rešenja sistema sa smanjenim troškovima u opremi i instalaciji. Sistem je zasnovan tako da, uz ugovorenu mesečnu nadoknadu, dobijate jednu ili više kamera, u zavisnosti od Vaših potreba. Ugovorena obaveza traje 24 meseca čime se plaća mesečno održavanje servera, a po isteku ugovorene obaveze, korisnik postaje vlasnik instalirane opreme. 

Princip je zasnovan da Vam više ne treba ni uređaj za snimanje, prateći hard disk za skladištenje snimaka...već putem internet veze, fotografije svakog događaja se snimaju na našem serveru. Veličina fotografije je u rezoluciji 704 x 576 piksela, što zadovoljava sve potrebne kriterijume i za pregled i za uveličavanjem. Takođe vrši se i dvojna zaštita svih fotografija odnosno zapisa. Na Vaš email nalog, stižu sve fotografije zabeleženog događaja, sortirane po datumu i vremenu. Kao korisnik ste u obavezi da imate Internet vezu bilo kog Provajdera.

Ukoliko nemate Internet vezu, u saradnji sa Beotel grupacijom, napravili smo saradnju, gde se može instalirati i ADSL paket namenjen ovakvom tipu video nadzora.

Uz postavljenu kameru/e, dobijate besplatan softver koji podržava do 64 kamere. Softver se instalira na Vašem kućnom računaru i pruža Vam mogućnost da uživo pratite dešavanja.

Ovakav vid zaštite, podiže usluge i sisteme instaliranja na najviši nivo. Osobe koje bi eventualno narušile perimetre bezbednosti, nisu u mogućnosti da fizički ukradu uređaj na kojem bi se vršilo snimanje. Sve se snima na udaljenom serveru, zajedno sa kopiranjem na email nalogu.

Broj kamera zavisi od Vaših potreba i nije fiksan, što znači u svakom trenutku je proširiv.

Cene usluga kategorisane su u sledećim tačkama:

- sistem sa jednom (1) IP kamerom u rezoluciji od 1MP (1920x720 PIX), uz mesečnu obavezu po ceni od 1.500,00 dinara, uz ugovorenu obavezu od 24 meseca,

- sistem sa dve (2) IP kamere u rezoluciji od 1MP (1920x720 PIX), uz mesečnu obavezu po ceni od 2.600,00 dinara, uz ugovorenu obavezu od 24 meseca,

- sistem sa tri (3) IP kamere u rezoluciji od 1MP (1920x720 PIX), uz mesečnu obavezu po ceni od 4.000,00 dinara, uz ugovorenu obavezu od 24 meseca,

- sistem sa četiri (4) IP kamere u rezoluciji od 1MP (1920x720 PIX), uz mesečnu obavezu po ceni od 5.600,00 dinara, uz ugovorenu obavezu od 24 meseca.