na vrh

CLOUD i 3G, 4G CLOUD IP KAMERE ZA VIDEO NADZOR

CLOUD IP kamere za video nadzor za stacionarne građevinske objekte

CLOUD kamere i cloud video nadzor je najsavremeniji oblik video nadzora i njegovog snimanja putem Interneta. Snimanje se zasniva na postavljenim IP kamerama, kao jedna opcija ili uredjajima za snimanje DVR, NVR...kao druga opcija, gde je potrebno vršiti dodatno snimanje radi zaštite podataka. Kamere ili uređaji se snimaju preko Internet konekcije na udaljenom serveru. Server je dostupan 24h u svakom trenutku, sa bilo koje lokacije, bilo putem personalnog računara, mobilnog telefona, tableta...Ovakav vid zaštite oslobadja vas dodatne opreme koja se koristi za snimanje a sa druge strane nikada nećete doživeti da i u slučaju upada u željene prostorije, ostanete bez uredjaja na kome su se svi podaci skladištili. Kao rezervna varijanta, svi Cloud podaci tj snimci se dodatno skladište.


Cloud kamere i Cloud video nadzor pruža Vam pregled videa uživo, pregled snimljenog materijala, prenos uživog videa (live streaming) putem nekog od kanala kao što je YouTube ili putem Vašeg sajta, omogućava kreiranje klipova snimaljenog materijala za prezentacije i reklamiranje.

Ukoliko se desi i da je došlo do narušavanja sistema video nadzora, provalnik je razbio kameru, instalacija je isečena, došlo je do prekida Interneta, dovoljni su Vam Vaše korisničko ime i šifra i uvek ste u mogućnosti da pogledate snimke do neželjenog momenta. Apsolutno ništa Vas neće ograničiti da pristupite željenom video zapisu.

U zavisnosti, da li vec posedujete IP kamere i video nadzor ili želite da nadogradite postojeći sistem, u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu CLOUD snimanja kamera za veliki broj proizvodjača koji su prisutni na našem tržištu. Vaša obaveza je da posedujete Internet konekciju odgovarajuće brzine.

Snimanje rezolucije videa može se kretati od 720P (1.0MP), što je postalo današnji standard, pa do više Mega-pikselne rezolucije.

U toku je razvoj najnovijih dodataka za Cloud kamere koje bi pokrile i pametnu analizu, od brojanja ljudi ili vozila, brojanja objekata, broja prelaska linija, prepoznavanja tablica, upozorenja prelaska linija, računanja vremena na određenoj poziciji, brzinometra...

Ukoliko pak želite da ugradite novi sistem, u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu od savetovanja, planiranja, projektovanja, prodaje opreme do instalacije i puštanja sistema u rad.

Kreirali smo pakete koji mogu zadovoljiti najširi auditorijum i zasniva se na broju kamera i broju dana čuvanja snimaka. Ugovorena obaveza je 24 meseca.

Iskazani paketi su po kameri, na mesečno​m nivou, bez ograničenja prostora u skladištenju i prenosu podataka.

Cenovnik usluga za pakete, za stacionarne tipove objekata sa namenom u  komercijalne, industrijske i privatne svrhe: 

Paket 3: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 3 dana čuvanja snimaka, 9 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 7: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 7 dana čuvanja snimaka, 11 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 30: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 30 dana čuvanja snimaka, 24 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 60: 60 dana uživo praćenje, zadnjih 60 dana čuvanja snimaka, 32 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 3+: 3 meseca uživo praćenje, zadnja 3 meseca čuvanja snimaka, 43 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 6+: 6 meseci uživo praćenje, zadnjih 6 meseci čuvanja snimaka, 68 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 12+: 12 meseci uživo praćenje, zadnjih 12 meseci čuvanja snimaka, 119 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 24+: 24 meseca uživo praćenje, zadnjih 24 meseci čuvanja snimaka, 221 eura u dinarskoj protivvrednosti.

 

3G, 4G CLOUD kamere i snimanje putem Interneta za komercijalna vozila

Ovakav vid snimanja video nadzora koristi se za razne tipove vozila, lakih i teških komercijalnih do industrijskih i radnih gradjevinskih mašina. 3G, 4G CLOUD kamere za video nadzor i 3G, 4G Cloud snimanje je najsavremeniji oblik video nadzora putem Interneta.

Ovakav vid cloud snimanja i video nadzora nije primarno upotrebljiv samo kod vozila, već se može upotrebiti i kod stacionarnih i plovnih objekata, poslovnih prostora, privatnih objekata, vikendica...svi prostori koji nemaju obezbedjenu fiksnu vezu sa Internetom (kablovski, ADSL, VDSL, satelitski...).

Upravo ovako snimanje i praćenje, može Vam obezbediti uživo prikaz i snimak kritičnih situacija. Kod vozila za prenos novca sprečava oružane prepade, kod vozila za prevoz osoba sprečava atentate, u komercijalnom transportu robe sprečava neželjene kradje i istakanje goriva, kod radnih i gradjevinskih mašina lako je pratiti da li se ispunjava radna norma...

Snimanje se zasniva na postavljenim IP kamerama, kao jedna opcija ili uređajima za snimanje DVR, NVR...kao druga opcija, gde je potrebno vršiti dodatno snimanje. Kamere ili uređaji se snimaju preko Interneta putem 3G/4G GSM konekcije na udaljenom serveru. Server je dostupan 24h u svakom trenutku, sa bilo koje lokacije, bilo putem personalnog računara, mobilnog telefona, tableta...korišćenjem jedinstvene šifre za korisnika. Ovakav vid zaštite oslobadja vas dodatne opreme koje se koristi za snimanje a sa druge strane nikada nećete doživeti da i u slučaju neželjene situacije, ostanete ili bez uredjaja na kome su se svi podaci skladištili ili uzrok kvara bude prouzrokovan od strane ljudstva. Kao rezervna i zaštitna varijanta, svi Cloud podaci tj snimci se dodatno skladište i snimaju.

Ukoliko želite da ugradite novi sistem, u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu od savetovanja, planiranja, projektovanja, prodaje opreme do instalacije i puštanja sistema u rad.

Kreirali smo pakete koji mogu zadovoljiti najširi auditorijum i zasniva se na broju kamera i broju dana cuvanja snimaka. Ugovorena obaveza je 24 meseca.

Iskazani paketi su po kameri, na mesečno​m nivou, bez ograničenja prostora u skladištenju i prenosu podataka.

Cenovnik usluga za pakete, za pokretne objekte, kao što su laka i teška komercijalna vozila, industrijske i građevinske mašine.

Opcija 1, bez ograničenja prostora u skladištenju i prenosu podataka:

Paket 3: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 3 dana čuvanja snimaka, 16,8 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 7: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 7 dana čuvanja snimaka, 21,6 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 30: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 30 dana čuvanja snimaka, 28,8 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Opcija 2:

Paket 2: 30 dana uživo praćenje, zadnjih 2 dana čuvanja snimaka, 12 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paket 4: 30 dana uživo praćenje, zadnja 4 dana čuvanja snimaka, 14,4 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Opcija 3:

Paket 1: 30 dana uživo praćenje, od korisnikovih resursa zavisi broj dana čuvanja snimaka, 8 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Paketi ne uključuju potrebnu opremu, instalaciju i puštanje sistema u rad. Za više informacija možete nam se obratiti putem emaila ili pozvati telefonom, radno vreme od 08-17h.